Levere bil etter leasing?

Det kan være vanskelig å vite hva som er normal og unormal slitasje på bilen. Våre eksperter hjelper deg å se forskjellen og takserer skadene som trenger utbedring. Du kan enkelte sende oss bilder her, eller komme for en hyggelig prat. 

Hvorfor velge smart repair fremfor tradisjonelt verksted?

Å reparere riper i lakken og bulk på et smart repair verksted vil være billigere men også raskere uten at det går på bekostning av kvaliteten. Produktene og reparasjonsmetoden er den største forskjellen mellom småskade reparasjon og reparasjon på et tradisjonelt verksted. 

Med smart repair metoden, demonteres ikke delene på bilen. Derfor er reparasjonen billigere og raskere. Det er dog ikke alle skader som lar seg reparere på denne måten. Vi veileder og hjelper deg med å finne riktig reparasjonsmetode. 

Unormal slitasje, som blant annet riper i lakken eller lykt, bulk og kantkjørte felger bør repareres før levering av bilen for å unngå unødvendige kostander. En ny diamond felg koster vanligvis rundt 10.000 kr. Ved å reparere felgene på forhånd, vil du kunne bruke disse pengene på noe langt mer hyggeligere.

Vi bruker en avansert dreiebenk til å diamantslipe felgene og avslutter reparasjon med lakk tilpasset felger i ønsket effekt - matt, glans, høyglans.

Vi samarbeider med bilforhandlere og har lang erfaring med reparasjon av biler etter leasing.
De fleste leasingselskaper følger NAFs retningslinjer for vurdering av unormal slitasje. 

NAF skriver på sine sider :

"Mange småskader er lurt å fikse fortløpende på en bil. Det er alt fra småriper, parkeringsbulker til typiske skader på støtfangere etter å ha sneiet borti en stolpe eller lignende. Du kan selv velge hvem som skal utføre reparasjonsarbeidet, men husk at du bør velge noen som både er godkjente og anerkjente. Det er også en god idé å sjekke med eieren av bilen, nemlig leasingselskapet, om de har noen foretrukne leverandører."

Sjekkliste for deg som skal levere bilen etter leasing:

1.Riper i lakken
2. Bulker
3. Felger
4. Interiør
5. Alt utstyr som fulgte med bilen : alle nøkler, sommer og vinterhjul
6. Er serviceprogrammet blitt fulgt?