Ting å ha i bilen om vinteren

Mange verksteder er travle når sesongen for dekkskift nærmer seg. I god tid i forveien, anbefales det å sjekke at felgene er rette og om dekkene kan kjøres en sesong til.

Les mer
Riper i lakken?

Riper og små skader er tilfellet for mange bileiere. Noen riper kan lett poleres vekk, andre trenger lakkering. Ved å benytte et smart repair verksted sparer du kostnader, tid og unødvendige inngrep på bilen.

Les mer
PDR - bulkreparasjon uten lakkering

Et bredt spekter av skader kan repareres ved hjelp av denne metoden så lenge overflaten er intakt. PDR bulkreparasjon kan brukes på både aluminiums- og stålpaneler, ofte på mindre skader som for eksempel parkeringsbulk.

Les mer
Diamond cut - felgreparasjon

Felger med en polert og en lakkert side er blitt veldig populære blant bilprodusentene. Navnet "diamond cut" brukes grunnet diamantspissen som sliper overflaten til felgen. Reparasjon av kantkjørte felger har aldri vært lettere.

Les mer
Hvorfor velge smart repair?

Smart Repair er blitt populær blant verkstedene og kundene. Tid og kostnadsbesparelser er bare noen av fordelene uten at det går på bekostning av kvaliteten. Bilen repareres ofte på én til to dager uten at store deler demonteres og monteres.

Les mer